image

Het woningaanbod
in Bataviahaven

Op een steenworp van de boulevard van Bataviahaven komt een gloednieuw nieuwbouwproject met 14 herenhuizen en 18 appartementen verdeeld over twee woongebouwen. Hier woon je letterlijk om de hoek van de bruisende boulevard en de havenkom aan het Markermeer.

Interesse? Maak dan nu een online woondossier aan en blijf als eerste op de hoogte van wanneer de verkoop start.

Foto

14 Herenhuizen
in diverse stijlen

Aan de Reygersbeek komen 14 herenhuizen met vier verschillende gevelontwerpen. De woningen verschillen van elkaar in hoogte, reliëf, baksteenarchitectur en kleur- en materiaalgebruik. Samen zorgt dat voor een gevarieerd gevelbeeld. Eén herenhuis – de special – is gesitueerd in de knik van de straat en springt eruit. Deze woning heeft extra hoogte en is aan de voorzijde voorzien van een balkon met onder de luifel een Delftse stoep, met ruimte voor een bankje of plantenbakken.

Terrastuinen
op het westen

De royale herenhuizen tellen drie woonlagen, met een grote woonkeuken op de begane grond, een living op de eerste verdieping en drie slaapkamers op de tweede verdieping. Vanuit de woonkamer boven het maaiveld loop je aan de achterzijde zo het grote dek op: een duurzaam vlonderterras.

Dankzij de ligging op het westen geniet je hier heerlijk van de middag- en avondzon. De terrassen zijn vergroend met blauwe regen en uitgerust met nestkasten voor vogels. Vanuit de woningen en vanaf de dekken kijk je uit op het binnenterrein: een groene oase met ruimte voor biodiversiteit. Onder de dektuinen heeft elke bewoner de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen.

18 Appartementen verdeeld over twee woongebouwen

Op hoek van Reygersbeek met Claerbeek en met Duyfken verrijzen twee kleinschalige woongebouwen met elk 9 appartementen. Ze variëren in grootte van circa 85 tot ongeveer 100 vierkante meter en beschikken over een balkon. Het ontwerp van beide appartementengebouwen verschilt van elkaar in baksteenarchitectuur. Het gebouw op de hoek van Reygerbeek met Duyfken onderscheidt zich daarnaast door een dubbelhoge plint.

Foto

Dicht bij winkels
en gezelligheid

Via de knusse straatjes Claerbeek en Duyfken wandel je in slechts enkele minuten naar de boulevard van Bataviahaven. Daar vind je gezellige terrasjes en leuke restaurants. In de jachthaven is altijd wat te zien en te beleven. Een groot aanbod van winkels bevindt zich op fietsafstand.

Foto

Energiezuinig en
ONDERHOUDSARM

De herenhuizen en appartementen zijn vanzelfsprekend gasloos. Alle woningen zijn energiezuinig en voldoen aan de jongste normen van BENG (Bijna EnergieNeutrale Gebouwen). Op de daken liggen – uit het zicht – zonnepanelen. Omdat alles nieuw en netjes is, heb je de eerste tien jaar vrijwel geen onderhoudskosten.

Is een duurzaam herenhuis of appartement in Bataviahaven iets voor jou? Schrijf je dan in en maak een woondossier aan.

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

INTERESSE

Wil jij graag wonen in Bataviahaven?
Maak nu alvast een online woondossier aan.