Appartementen en penthouses

Royale koopappartementen

In de royale koopappartementen hebben kleine gezinnen en 50-plussers de ruimte om comfortabel te wonen aan de bruisende boulevard. De appartementen zijn compleet met één, twee of drie slaapkamers en een of zelfs twee badkamers. Vanaf je exclusieve serre geniet je van een formidabel uitzicht over de boulevard, de jachthaven en het Markermeer. Genoeg ruimte om te wonen en te leven. Er zijn nog enkele appartementen aan de havenzijde beschikbaar. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in bij een van de makelaars.

Prijzen vanaf 180.000 euro v.o.n.

Luxueuze penthouses

Pronkstukken. Zo kun je de luxueuze penthouses van Bataviahaven wel noemen. De royale tweelaagse appartementen met grote ramen markeren het hoogste punt van Bataviahaven. In de woonkamer, gelegen op de achtste verdieping, geniet je van een spectaculair uitzicht over het water. Ook vind je op deze etage de masterbedroom met aangrenzende badkamer. Daarnaast is er bergruimte en een apart toilet. De bovenste etage (de negende verdieping) telt nog eens drie slaapkamers, een berging en drie badkamers. Wie op zo’n hoogte slaapt, hoeft nooit meer een badkamer te delen. Op grote hoogte wonen eenzaam? Niet in Bataviahaven. In het hele gebouw bruist het van de gezelligheid. Je bent omringd door jonge gezinnen, starters en senioren. Beneden, aan de boulevard, is altijd wat te beleven.

Prijzen vanaf 664.000 euro v.o.n.

Plattegronden

Eerste verdieping

Tweede en derde verdieping

*gespiegeld

Vierde t/m zevende verdieping

*gespiegeld

Achtste en negende verdieping

Downloads

Interesse?

Er zijn nog enkele appartementen aan de havenzijde beschikbaar. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in bij een van de makelaars.

Wil je een melding krijgen wanneer de volgende woningen in verkoop komen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.