image

Wonen aan de boulevard
van Bataviahaven

Bataviahaven aan het Markermeer is in korte tijd uitgegroeid tot een centrum van gezelligheid. Bezoekers komen niet alleen voor de haven, maar ook voor de winkels, restaurants en gezellige terrassen. In het nieuwe wooncomplex van Bataviahaven komen dan ook een sfeervol grandcafé en een restaurant. Even met de lift van je appartement naar beneden en je zit op het terras voor een drankje. Net als op vakantie, maar dan zo vaak als je maar wilt. Ook vanuit je herenhuis in de zijstraten Duyfken of Claerbeek sta je zo op de bruisende boulevard.

ROUTE

DE LOCATIE

De appartementen en herenhuizen van Wonen in Bataviahaven liggen aan of bij boulevard Schoonzicht, in het havengebied van Lelystad. Hier woon je aan het Markermeer, met alle voorzieningen binnen handbereik. Je fietst in 6 minuten naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum. Hier vind je onder meer drie supermarkten, een huisartsenpost en een apotheek. Om te dineren kun je zelfs je fiets laten staan. Direct aan de boulevard vind je restaurants als De Rede van Bataviahaven, Las Tapas en ByLemonakis.

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

INTERESSE

Wil jij graag wonen in Bataviahaven?
Maak nu alvast een online woondossier aan.