image

Veel gestelde vragen
Over Bataviahaven

Onder het kopje 'interesse' op de website kun je een online woondossier aanmaken. Dat is de manier om straks in aanmerking te komen voor een nieuwbouwwoning van Bataviahaven. Wanneer de verkoop van een woning start, kun je je online via het woondossier inschrijven.

De eerste fasen van Bataviahaven zijn al opgeleverd. De volgende fase woningen gaan nog in verkoop. Zodra deze in verkoop zijn én er is een verkooppercentage van 70% gehaald dan wordt de start bouw afgekondigd.

De nieuwe fase van Bataviahaven is momenteel volop in ontwikkeling. Maak een online woondossier aan en hoor als eerste via de nieuwsbrief wanneer de woningen en appartementen in verkoop gaan.

De appartementen en rijwoningen van Bataviahaven liggen aan het havenfront, Bataviahaven, in Lelystad. Hier woon je op loopafstand van Bataviastad.

Tijdens de pre-sale maken we voorlopige prijzen bekend. De definitieve verkoopprijzen worden vanaf start verkoop bekend gemaakt. 

Alle woningen zullen voldoen aan de BENG-eisen.

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd.
De bouwtijd voor een appartement is in de meeste gevallen langer dan voor een grondgebonden woning.

Het afwerkingsniveau is standaard, dat wil zeggen: De wanden behangklaar en de vloeren geschikt voor vloerbedekking. De plafonds worden standaard voorzien van spackwerk. Van Wijnen zal in het meer- en minderwerk traject ook complete afwerkingen van wanden en vloeren aanbieden, zodat dit voor de oplevering volledig af is.

De Boer Makelaardij: 0320-281800 en Van der Linden Makelaardij: 0320-241774 zijn de makelaars van Bataviahaven. Deze makelaars staan voor je klaar voor al je vragen over kopen en wonen in Bataviahaven. 

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

INTERESSE

Wil jij graag wonen in Bataviahaven?
Schrijf je nu in voor één van de Herenhuizen.