image

INFORMATIE

Heb je een nieuwbouwwoning op het oog en ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij de aankoop van jouw droomhuis? Of wil je je graag vrijblijvend informeren over het kopen van een woning bij Van Wijnen? Heel begrijpelijk: bij een nieuwbouwwoning gaat de aankoop anders in zijn werk dan bij een bestaand huis. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met meer- en minderwerk en kun je je huis op verschillende manieren financieren. Weet je niet waar je moet beginnen?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Bataviahaven Lelystad, Van Wijnen of het kopen van een nieuwbouwwoning? Bij Veelgestelde vragen vind je antwoorden.

Bekijk Veelgestelde vragen

EEN NIEUWBOUWHUIS KOPEN:
HANDIG STAPPENPLAN

Ben je benieuwd naar hoe het kopen van een nieuwbouwwoning bij Van Wijnen in zijn werk gaat? We zetten de verschillende stappen voor je op een rijtje: van de start verkoop tot de oplevering van jouw nieuwe droomhuis.

Bekijk stappenplan

FINANCIERING VAN EEN
NIEUWBOUWWONING

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is meer mogelijk dan je denkt. Samen met partner Rabobank Flevoland zet Van Wijnen de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Meer informatie

De woonconsulent
van Van Wijnen

Bij Van Wijnen heb je altijd een vast aanspreekpunt voor alle vragen rond de afwerking en oplevering van je nieuwbouwwoning: de woonconsulent. Zo sta je er na de aankoop van je nieuwe huis niet alleen voor.

Meer informatie

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

INTERESSE

Wil jij graag wonen in Bataviahaven?
Maak nu een woondossier aan.