image

Wonen in Bataviahaven

Het is een kans die zich niet vaak voordoet: dat je een nieuwbouwwoning kunt kopen aan of vlak bij de kade van een jachthaven. In Bataviahaven Lelystad komt die kans weer voor het grijpen.

Het majestueuze appartementengebouw aan de haven en de herenhuizen in de zijstraten zijn inmiddels opgeleverd. Het succes van Bataviahaven krijgt nu een vervolg met 18 appartementen en 14 herenhuizen aan het stadsfront.

Lelystad richt zich steeds meer naar het water. Mooi voorbeeld is Bataviahaven, met het nieuwbouwproject Wonen in Bataviahaven aan boulevard Schoonzicht.

Wonen in Bataviahaven biedt het beste van twee werelden: enerzijds profiteer je van de bruisende boulevard met de gezellige terrasjes en winkels. En anderzijds woon je aan het water en de dynamische jachthaven. Zie jij jezelf hier al wonen?

Waarom wonen in Bataviahaven?

  • Bruisende locatie: Bruisende boulevard, dynamische jachthaven, Markermeer in het vizier 
  • Luxe wonen: Van royaal herenhuis tot luxueus appartement 
  • Makkelijk parkeren: Parkeren op eigen parkeerplaats 
  • Alles om de hoek: Vlakbij winkels, caf√©s, restaurants en Batavia Stad Fashion Outlet

Wonen aan de boulevard

Bataviahaven aan het Markermeer is in korte tijd uitgegroeid tot een centrum van gezelligheid. Bezoekers komen niet alleen voor de haven, maar ook voor de winkels, restaurants en gezellige terrassen. In het nieuwe wooncomplex van Bataviahaven komen dan ook een sfeervol grandcafé en een restaurant.

LEES MEER
Foto

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Schrijf je nu in

INTERESSE

Wil jij graag wonen in Bataviahaven?
Maak nu een online woondossier aan.